Besiktningsman.se introducerar

Teknisk Fastighetsförvaltning

Din partner för teknisk fastighetsförvaltning. Med över 20 års erfarenhet inom bygg och besiktningar är vi dedikerade att hjälpa dig hålla din fastighet i optimalt skick, året runt.

Många fastighetsägare upplever ekonomiska svårigheter och oväntade underhållsproblem.

Vi erbjuder expertis och erfarenhet för att maximera lönsamheten och eliminera problem innan de uppstår.

Vårt tillvägagångssätt

 • Bygg- och besiktningsvana:

  Vi förstår fastigheter in i minsta detalj och har den erfarenhet som krävs för att identifiera och lösa problem innan de blir kostsamma.

 • Året runt, inte bara då och då:

  Vår dedikation till fastighetsunderhåll innebär att din egendom alltid är i toppform, vilket sparar dig huvudvärk och pengar på lång sikt. Med Besiktningsman.se som partner kan ni sova tryggt om natten.

 • Resultatinriktad fastighetsförvaltning:

  Vår metodik är inriktad på att leverera verkliga resultat och en hållbar framtid för våra kunder. Allt från OVK, till att säkerställa effektiv energiförbrukning i fastigheten - vi är på bollen så ni slipper.

 • Säkerhet & trygghet:

  Vi fokuserar på att skapa en säker och trygg miljö med regelbunden kontrollering, vilket i sin tur ökar fastighetens värde.

Få din fastighet på rätt spår idag!

Fyll i formuläret nedan för att boka en konsultation och upptäck hur teknisk fastighetsförvaltning med besiktningsman.se kan förvandla din fastighet till en lönsam tillgång.

Kontaktformulär