Rutinerad Teknisk Fastighetsförvaltning

Din partner för teknisk fastighetsförvaltning. Med över 20 års erfarenhet inom bygg och besiktningar är vi dedikerade att hjälpa dig hålla din fastighet i optimalt skick, året runt.

Besiktningsman besiktigar hiss

Vad innebär teknisk fastighetsförvaltning?

Teknisk fastighetsförvaltning involverar planering och ansvar för dagligt underhåll, renoveringar, och byggprojekt samt förhandling med entreprenörer för lokalvård

Vad ingår i teknisk fastighetsförvaltning?

Arbetsuppgifter kan omfatta att säkerställa optimal funktion av fastigheter, hantera tekniska system och installationer, samt övervaka och genomföra underhållsåtgärder

Vad ansvarar en teknisk fastighetsförvaltare för?

En teknisk fastighetsförvaltare har ansvar för att säkerställa att fastigheterna är i gott skick, att eventuella tekniska problem åtgärdas effektivt, samt att driva och övervaka olika tekniska projekt inom fastigheten

Många fastighetsägare upplever ekonomiska svårigheter och oväntade underhållsproblem.

Vi erbjuder expertis och erfarenhet för att maximera lönsamheten och eliminera problem innan de uppstår.

 • Bygg- och besiktningsvana:

  Vi förstår fastigheter in i minsta detalj och har den erfarenhet som krävs för att identifiera och lösa problem innan de blir kostsamma.

 • Året runt, inte bara då och då:

  Vår dedikation till fastighetsunderhåll innebär att din egendom alltid är i toppform, vilket sparar dig huvudvärk och pengar på lång sikt. Med Besiktningsman.se som partner kan ni sova tryggt om natten.

 • Resultatinriktad fastighetsförvaltning:

  Vår metodik är inriktad på att leverera verkliga resultat och en hållbar framtid för våra kunder. Allt från OVK, till att säkerställa effektiv energiförbrukning i fastigheten - vi är på bollen så ni slipper.

 • Säkerhet & trygghet:

  Vi fokuserar på att skapa en säker och trygg miljö med regelbunden kontrollering, vilket i sin tur ökar fastighetens värde.

Få din fastighet på rätt spår idag!

Fyll i formuläret nedan för att boka en konsultation och upptäck hur teknisk fastighetsförvaltning med besiktningsman.se kan förvandla din fastighet till en lönsam tillgång.

kontaktuppgifter

heleneborgsgatan 54, 11732, Stockholm